به گزارش تحریریه، تارنمای «Mondalisation.ca» در گزارشی به وضوح نشان داده است که در نتیجه تزریق واکسن کرونا، مرگ و میر به طرز چشمگیری افزایش یافته است. علاوه بر این میزان موارد مثبت ابتلا به کرونا نیز افزایش یافته است. همچنین همه کشورها شاهد افزایش چشمگیر عفونتهایی جدید و مرگ و میر برای چندین هفته یا چند ماه بوده اند.
دکتر «نیکول دلپین» روند قبل و بعد از واکسیناسیون را برای ۱۴ کشور در مناطق عمده جهان به دقت مورد تجزیه و تحلیل قرار داده که به طور خلاصه به چند مورد از آنها اشاره می شود.
آخرین آمار رسمی اتحادیه اروپا از اواخر دسامبر ۲۰۲۰ تا ۲۲ می ۲۰۲۱ که به ندرت توسط رسانه های جریان اصلی تایید می شود، موارد زیر را نشان می دهد: ۱۲ هزار و ۱۵۴ مورد مرگ و یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۹۰ عوارض جانبی پس از تزریق چهار واکسن آزمایشی کرونا شامل «فایزر- بایونتک»،«مدرنا»، «جانسون اند جانسون» و «آسترازنکا» رخ داده است.
عوارض جدی بر اثر تزریق واکسن در حدود ۶۰۴ هزار و ۷۴۴ مورد است. (یعنی بیش از ۵۰ درصد از کل عوارض جانبی). فایزر بیشترین موارد مرگ و میر و عوارض جانبی را به خود اختصاص داده است. ۵ هزار و ۹۶۱ مرگ و ۴۵۲ هزار و ۷۷۹ مورد عوارض جانبی تا ۲۲/۰۵/۲۰۲۱ فقط مربوط به این واکسن است.
در حالی که فایزر بیشترین تعداد کشته و زخمی را به خود اختصاص داده است، کمیسیون اتحادیه اروپا تا حد زیادی مقصر را شرکت آسترازنکا می داند.
از قضا، فایزر با وجودی که در وزارت دادگستری ایالات متحده به دلیل بازاریابی متقلبانه سابقه کیفری دارد اما کمیسیون اتحادیه اروپا در قراردادی که اکنون در حال مذاکره است، این شرکت را به عنوان شریک قابل اعتماد خود برای تولید ۱.۸ میلیارد دوز واکسن طی ۳-۴ سال آینده انتخاب کرده است.
دو ماه پیش، این تارنما با انتشار منحنی های مرگ و میر قبل و بعد از واکسیناسیون برای اسرائیل و انگلیس سعی کرد مردم را از نتایج متناقض واکسن کووید ۱۹ آگاه کند که قبلا نشان داده بود، این واکسیناسیون ها افزایش قابل توجهی در بیماری ها و مرگ و میر ۶ تا ۸ هفته پس از شروع واکسیناسیون داشته اند.
از این دوره، اقدامات واکسیناسیون حتی در کشورهایی که بیماری کووید ۱۹ در آنها وجود نداشت، در سراسر جهان گسترش یافته است و در همه جا با افزایش چشمگیر بیماری های جدید و مرگ و میر طی چندین هفته یا ماه همراه بوده است.
منحنی اپیدمی مربوط به کشورهایی که بیشترین واکسیناسیون را انجام داده اند و توسط «سازمان جهانی بهداشت» (WHO)منتشر شده است، عوارض را نشان می دهد.
آسیا
در نپال، کشوری با ۲۸ میلیون سکنه
کمپین واکسیناسیون با استفاده از واکسن چینی و آسترازنکا نوع هندی، در پایان ژانویه ۲۰۲۱ آغاز شد. تاکنون، پس از ده ماه از همه گیری، این کشور ۲۷۰ هزار ۹۲ مورد تایید شده ابتلا به این بیماری و ۲ هزار و ۱۷ مرگ و میر بر اثر این بیماری را ثبت کرده است. این کشور به طور میانگین روزانه ۳۵۰ موارد جدید ابتلا داشته است.
چهار ماه پس از واکسیناسیون، ابتلا به کووید ۱۹ به ۸۰۰۰ مورد جدید در روز افزایش یافت. نپال از ۲۲ می، ۴۹۷ هزار و ۵۲ (+ ۹۰٪) موارد تایید شده ابتلا به این بیماری و ۶ هزار و ۲۴ مرگ (۲۰۰٪ +) داشته است.
در تایلند، کشوری ۷۰ میلیون نفری
کمپین واکسیناسیون با استفاده از واکسن چینی از هفته اول مارس آغاز شد. از زمان شروع شیوع بیماری تاکنون، این کشور تنها ۲۵هزار مورد ابتلا و ۸۳ مورد مرگ بر اثر این بیماری را ثبت کرده است.
برزیل، کشوری با ۲۱۷ میلیون سکنه
واکسیناسیون از ۱۸ ژانویه آغاز شد و مرگ و میر هفتگی ده ها هزار نفری ثبت شد.
در امارات متحده عربی، کشوری با ۱۰.۵ میلیون نفر سکنه
در کویت، کشوری با ۴.۲ میلیون سکنه
اروپا
در مجارستان، یک کشور ۹.۸ میلیون نفری
کمپین واکسیناسیون که از اواخر ماه فوریه آغاز شد با افزایش شدید شمار مبتلایان هفتگی روبه رو شد که از ۲۵ هزار و۵۷۶ در ۲۵ فوریه یک ماه بعد به ۶۲ هزار و ۲۶۵ افزایش یافت، تا اینکه به تدریج به سطح قبل از واکسیناسیون بازگشت.
در رومانی، کشوری ۲۰ میلیون نفری
کمپین واکسیناسیون در اواخر دسامبر در زمانی آغاز شد که اپیدمی رو به کاهش بود اما اندکی پس از شروع واکسیناسیون، تعداد عفونت ها و مرگ و میر روزانه افزایش یافت.
موناکو، کشوری با ۳۸۰۰۰ سکنه
قبل از واکسیناسیون فقط ۳ مورد مرگ داشت اما از زمان واکسیناسیون ۳۲ مورد فوتی داشته است.
پایان/
نظر شما